Що таке кенді бар?

Кенді бар (від англ. Candy bar) – модний тренд, який прийшов до нас з західних країн, простіше означає “солодкий стіл”. Відтепер кенді бар і для нас є невід’ємною частиною святкування Дня Народження, Весілля або Нового року.

Candy bar являє собою стилізовоний під конкретне свято стіл, оформлений солодощами, мармеладом, цукерками та іншими смаколиками. Солодощі розкладаються у скляні вазочки, підноси, тарілочки на різних рівнях, щоб додати об’єму та настрій свята. Щоб підкреслити неповторний стиль заходу, для оформлення  солодкого бару використовуються наклейки, ярлики, стрічки, картки, фотографії та прапорці, а також барвисті і незвичайні обгортки для капкейків та інших солодощів.

Весільний Кенді бар

Весільний candy bar є модним весільним трендом і головним елементом оформлення святкування. При оформленні солодкого столу головним орієнтиром є тематика, стиль і колір весілля, а також особисті пристрасті молодят.

кенді бар

Солодощі для кенді бару

Вибір солодощів для солодкого столу дуже великий: від шоколадних цукерок до пастили. Для Вас ми готові зробити найпопулярніші десерти для candy bar:

  • солодкі капкейки з будь-яким дизайном
  • авторське печиво, яке стане гарним доповненням святкування
  • найсвіжіші macaron, яке буде родзинкою столу
  • яскраві cake-pops на палочці
  • ніжні еклери з шоколадною глазур’ю
  • різноманітні десерти в стаканчиках

Та інші солодші на Ваш смак.

кенді бар

Весільна підготовка, як і інша підготовка до урочистої дати – це довга та кропітка робота. Тому не забувайте, щоб зробити свято приємним та незабутнім, а кенді бар смачним та яскравим – попасти в розклад замовлень бажано за кілька тижнів. Для вас ми готові зробити всю метушливу роботу, якісно та вчасно підготувати всі солодощі. 

кенді бар

Підписуйтесь на наш YouTube канал
та приєднуйтесь до нас у соц. мережах:
ми на Facebook, в Instagram та в Telegram

Ще трохи корисної інформації: